Facebook

Twitter

Copyright 2018 AloraNet.
Tüm hakları saklıdır.

(212) 219 19 24

Facebook

Twitter

Arama

Menu

 

Yatırımla Türk Vatandaşlığının Koşulları

Yatırımla Türk Vatandaşlığının Koşulları

Türk Vatandaşlığı Kanunu’nda yabancı yatırımcıların Türk vatandaşlığını kazanmalarına olanak sağlanmış olup 18.09.2018 tarihinde Cumhurbaşkanı kararı ile yeni düzenlemeler yapılmıştır. Buna göre aşağıdaki şartlardan herhangi birini sağlayan yabancı, Cumhurbaşkanı kararı ile Türk vatandaşlığını kazanabilir:

  • En az 500.000 Amerikan Doları sabit sermaye yatırımı gerçekleştirdiği,
  • En az 250.000 Amerikan Doları tutarında taşınmazı üç yıl satılmaması şartıyla satın aldığı,
  • En az 50 kişilik istihdam oluşturduğu,
  • En az 500.000 Amerikan Doları tutarında mevduatı üç yıl tutma şartıyla Türkiye’de faaliyet gösteren bankalara yatırdığı,
  • En az 500.000 Amerikan Doları tutarında Devlet borçlanma araçlarını üç yıl tutmak şartıyla satın aldığı,
  • En az 500.000 Amerikan Doları tutarında gayrimenkul yatırım fonu katılma payı veya girişim sermayesi yatırım fonu katılma payını en az üç yıl elinde tutma şartıyla satın aldığı ilgili bakanlıkça tespit edilen yabancı yatırımcılar.
  1. Gayrimenkul Yatırımı ile Türk Vatandaşlığı Kazanın!
  • Yatırımla Türk vatandaşlığı için baştan sona danışmanlık hizmeti veriyoruz.
    Aradığınız kriterlerdeki gayrimenkulü, sizin veya bizim belirleyeceğiniz akredite bir gayrimenkul danışmanlık şirketi ile birlikte buluyoruz. Alacağınız gayrimenkulü belirledikten sonra satın alınmasından vatandaşlığın kazanılmasına kadar tapuda, nüfus idaresinde ve diğer birimlerde yapmanız gereken tüm işlemleri sizin adınıza biz yapıyoruz.
  • Üç yıl boyunca hem kira geliri elde edin, hem de gayrimenkulünüz değerlensin.
    Satın alacağınız gayrimenkulü üç yıl boyunca kullanabileceğiniz gibi sizin veya bizim belirleyeceğiniz akredite bir gayrimenkul danışmanlık şirketi ile kiraya da verebilirsiniz. Böylece bir yandan kira geliri elde ederken, bir yandan gayrimenkulünüz değer kazanacaktır.
  • Üç yılın sonunda süresiz Türk vatandaşı olun.
    Yatırımla Türk Vatandaşlığı Kazanabilmek için Türkiye’de yaşamak zorunda değilsiniz. Türkiye’de yapılacak yatırımların süresi üç yıldır. Yatırımlarınızı üç yılın sonunda geri alsanız, gayrimenkulü satsanız bile siz, eşiniz ve 18 yaşından küçük çocuklarınız Türk vatandaşı olarak kalabilirsiniz. Bunun için vatandaşı olduğunuz ülkenin vatandaşlığından çıkma zorunluluğu bulunmamaktadır.

 

CONDITIONS OF TURKISH CITIZENSHIP BY INVESTMENT

Turkish citizenship law allows foreign investors to acquire Turkish citizenship by the new regulations taken by president of the republic of Turkey. Accordingly the foreign who fulfills any of the following conditions may gain Turkish citizenship by the decision of the President:

  • At least USD 500,000 fixed capital investment,
  • In order to become a Turkish citizen, it was necessary to buy a property of 250.000 US Dollars and hold it at least for three years.According to the new regulation, preliminary contract for buying the real estate signed at public notary and holding promise it at least for three years will be sufficient to acquire citizenship.
  • To create employment possibilities for at least 50 people,
  • To invest at least 500,000 US dollars to the banks operating in Turkey with condition to keep for three years.
  • To buy internally held public debt for three years with amount of at least 500,000 USD
  • Foreign investors who are buy real estate investment trust, share of capital or venture capital fund for at least three years and for the amount of at least 500.000 USD.

 

TO ACQUIRE TURKISH CITIZENSHIP BY REAL ESTATE INVESTMENT

 

  • We provide consultancy services for Turkish citizenship.

We find the property you are looking for with an accredited real estate consultancy agency that you or we will determine. After you determine the property , we make all services on behalf of you from the beginning to the end, as deed registery, civil registry office and other registrations.

  • For three years you will earn rental income and your property will be more valuable during this time period.

The property that you buy can be used by you but there is one other chance for you, you also may rent your property with the help of accredited real estate consultancy agency. Thats how your property will be more valuable during you earn your rental income.

  • Be a Turkish citizen after three years.

To gain Turkish nationality by the investment, you do not have to live in Turkey. Periods of investments are 3 years in Turkey. Even if you took back your investments after 3 year or sell your property, you will stay as Turkish citizen. To add, you can also keep your own citizenship with Turkish citizenship.

İletişim Av.Selahattin Kaya 0532 528 41 20

 

سمح قانون الجنسية التركية للمستثمرين الأجانب بالحصول على الجنسية التركية. وبناءً على ذلك ، يجوز للمستثمر الأجنبي الذي تحدده الوزارة ذات الصلة ، والذي يستوفي أي من الشروط التالية ، الحصول على الجنسية التركية بموجب قرار من الرئيس

يقوم باستثمار رأسمالي ثابت لا يقل عن 500.000 دولار أمريكي ،

تم شراؤها ما لا يقل عن 250،000 دولار أمريكي من العقار شريطة أن لا يتم بيعها لمدة ثلاث سنوات،

خلق فرص عمل لما لا يقل عن 50 شخصا ،

ما لا يقل عن 500000 من الودائع بالدولار الأمريكي في البنوك العاملة في تركيا لمدة ثلاث سنوات ،

الحصول على ما لا يقل عن 500000 دولار أمريكي من أدوات الدين الحكومية لمدة ثلاث سنوات ،

شراء حصة مشاركة في صندوق استثمار عقاري بقيمة 500000 دولار أمريكي أو حصة في صندوق استثمار رأس المال الاستثماري لمدة لا تقل عن ثلاث سنوات ،

 

 

اربح الجنسية التركية مع الاستثمار العقاري

نحن نقدم خدمات استشارية شاملة من أجل المواطنة التركية

نجد العقار الذي تبحث عنه مع شركة استشارية عقارية معترف بها سوف تحددها أنت أو نحن. بعد تحديد العقار الذي ستشتريه ، نقوم بكل الإجراءات التي تحتاج إلى القيام بها في مكتب التسجيل وإدارة السكان والوحدات الأخرى حتى اكتساب الجنسية

لمدة ثلاث سنوات ، تحصل على كل من دخل الإيجار والعقارات الخاصة بك سوف تكتسب قيمة

يمكنك استخدام العقار الذي ستقوم بشرائه لمدة ثلاث سنوات أو يمكننا تأجيره معك أو مع شركة استشارات عقارية معتمدة ستختارها. وهكذا ، في حين أنك تحصل على دخل إيجار من ناحية ، فإن عقاراتك ستكسب قيمة

كن مواطنا تركيا ثابتا بعد ثلاث سنوات

من أجل الفوز اكتساب الجنسية التركية بالاستثمار ، ليس عليك العيش في تركيا. فترة الاستثمار في تركيا هي ثلاث سنوات. إذا قمت بسحب استثماراتك في نهاية ثلاث سنوات أو حتى إذا كنت تبيع العقار ، فإن زوجتك وأطفالك دون سن 18 عامًا يمكنهم البقاء مواطنين أتراك. لهذا الغرض ، لا يجب عليك مغادرة جنسية الدولة التي أنت مواطن فيها

İletişim – Av.Selahattin Kaya 0532 528 41 20